Bokashi for life - livstidsgaranti på løse deler

Bokashibøttene er en del av hverdagen. Uhell skjer, og løse deler er mest utsatt. Nå kan du bestille bøttedeler gratis i nettbutikken; til bokashibøtter fra Bokashi Norge som du tidligere har kjøpt. Uansett hvor du har kjøpt bøtta!

Bestiller du en annen vare samtidig, sender vi delen i den samme pakken, uten at det påløper ekstra frakt for delen. Vi vil at du skal bruke bokashibøttene våre lenge.

I Storbritannia har dagligvarehandelen en ordning de kaller «bags-for-life». Det er slitesterke handleposer som du betaler en slant for, og når den er utslitt eller ødelagt, kan du komme tilbake til butikken med den og få en ny gratis. Tanken er å motivere kundene til å bruke posen de kjøper, den samme posen, lenge.

Vi har oversatt dette til Bokashi for life! Du kan bestille deler (lokk, kran, bunnrist, stapper og tappekopp) til bokashibøttene du tidligere har kjøpt, gratis i nettbutikken. Uansett grunn til at du trenger ny del: vi stiller ingen spørsmål. Ordningen gjelder for alle bøtter det står «bokashinorge.no» på; du betaler bare frakten. Bestiller du delen sammen med en annen vare (kanskje trenger du mer bokashistrø uansett?), tilkommer ingen frakt på delen du har mistet eller ødelagt.

Tidligere gjaldt garantien kun for bøtter kjøpt i nettbutikken. Den var en del av kjøpsbetingelsene for oss. Nå gjelder Bokashi for life for ALLE bøtter det står «bokashinorge.no» på, uansett hvor du har kjøpt bøtta.

Reklamasjoner

Er det produksjonsfeil eller -mangler på bokashiutstyret du har kjøpt i nettbutikken hos oss, erstatter vi det kostnadsfritt for deg. Er det selve bøtta som ikke fungerer som den skal ved alminnelig innendørs bruk, sender vi deg en ny. Er det krana, lokket eller risten, sender vi deg ny del. Alle delene kan enkelt skiftes ut.

Slik går du frem ved reklamasjon:

REKLAMASJON PÅ SELVE BØTTA
Ta bilde av bøtta med feil på og skriv til oss på kundeservice@bokashinorge.no

REKLAMASJON PÅ LOKK, KRAN e.l.
1) Ta bilde av varen med feil på og skriv til oss på kundeservice@bokashinorge.no

ELLER

2) Trenger du strø eller noe annet fra nettbutikken samtidig? Da kan du bestille ny del gratis i nettbutikken.  Når du legger inn koden BFL2000 ved utsjekk i nettbutikken, blir reservedelen gratis. Du betaler bare normal frakt i nettbutikken. Du trenger ikke ta bilde eller skrive mail til oss.

Alle deler kan bestilles i nettbutikken. Bestiller du bare delen(e), tilkommer frakt kr. 49,- (faktura sendes på e-post). (Har du en reklamasjonssak, bør du da heller ta bilde og skrive til oss på mail, så får du delen tilsendt fraktfritt.) Bestiller du strø eller noe annet i nettbutikken samtidig, tilkommer INGEN ekstra frakt på delen du trenger erstattet. Delen er gratis, og du kan bestille del og få den kostnadsfritt tilsendt sammen med den/de andre varene i du bestiller i nettbutikken på vanlig måte. Du trenger da ikke ta bilde eller skrive mail til oss. Men du må altså huske på å legge inn rabattkoden BFL2000 når du sjekker ut av nettbutikken, slik at prisen på reservedelen blir til 0.

MERK: Bokashi for life-garantien for løse deler gjelder nå også for bokashibøtter kjøpt i butikk. Alle løse deler kan bestilles gratis på nett. Ordningen håndteres i nettbutikken, og du betaler frakt på den gratis delen dersom du bestiller BARE del(er). Har du en reklamasjonssak, kan du unngå frakt ved å ta saken opp med butikken der du kjøpte varen.

Deler for livet

Vi opplever heldigvis ikke mye feil på bokashiutstyret vårt. Men bokashibøttene er en del av folks hverdag hjemme. En kunde fikk lokket til bøtta tygd i stykker av bikkja, et annet lokk ble tatt av vinden, og en bunn-rist ble kjørt over med bilen. En annen kunde var for hardhendt med kranen. Det er typisk lokket, kranen og kanskje bunnristen som er utsatt i hverdagslivet. Men uten disse delene virker ikke bokashibøtta som den skal.

Vi vil at folk skal lage jord av matavfallet sitt med bøttene de kjøper av oss. Lenge. Derfor erstatter vi ødelagte eller bortkomne deler for alltid. Hvis lokket eller krana på bøtta går i stykker eller slutter å virke, får du ny hos oss. Ordningen gjelder for alle løse deler til bokashibøtter med «bokashinorge.no» på. Se fraktbetingelser over.

NB! Garantiordningen gjelder når en del er mistet eller ødelagt, til bokashibøtta du tidligere har kjøpt. Vi ønsker ikke å forbruke eller spre flere plastdeler enn nødvendig og sender ikke med reservedeler til kunder som bestiller bokashi for første gang.

Bestill nye deler gratis i nettbutikken.