Kran klassisk, lime

Varenr.
81201
Lager
På lager
Pris
kr 50

1 stk limefarget kran til klassisk bokashibøtte hvis den første skulle bli ødelagt. Passer til de hvite bøttene fra Bokashi Norge.

OBS: det følger alltid med kran i riktig farge når du bestiller de klassiske bøttene fra oss. Dette er en erstatningsdel hvis den originale delen skulle bli ødelagt.

Bokashi for life

Reservedeler er gratis dersom du tidligere har kjøpt bokashibøtte fra bokashinorge.no og delen er blitt ødelagt eller borte. Ikke forbruk mer plast enn nødvendig og ikke bestill deler før du trenger dem.

Alle deler (lokk, kran, kork, bunnrist, stapper og tappekopp) til våre bokashibøtter kan bestilles i nettbutikken. Vi vil at bøttene våre skal vare lenge. Vi kaller det Bokashi for life!

For å bytte kran:

På innsiden av bøtta vil du se at den har fire "tenner" plassert i en sirkel. Disse skal klemmes sammen samtidig som du dytter kranen utover. Det kan være litt vrient, men det gjør ikke noe om du ødelegger/brekker disse tennene for å kunne presse kranen ut. Denne skal du likevel bare kaste. Den nye kranen dyttes veldig enkelt inn og glir på plass med et tydelig klikk.

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi tar kontakt
med informasjon om frakt og levering.
Firma:
*
Org.nr.:
Navn:
*
Adresse:
*
Postnummer:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
*
Skriv inn koden

Attføringsbedriften Remonter styrer lageret vårt og har faste sendedager tirsdag og torsdag.

*Unntak: Storskalabøtter og skolepakker har egen fraktberegning avhengig av postnummer.