Vi har dessverre noe lenger leveringstid enn normalt pga mange bestillinger. 

Bokashistrø

Bokashistrø brukes for å kunne fermentere og kompostere matavfall, men boksahistrø kan også tilsettes i såjord. Vi har samlet en rekke gode tips til deg her:

Slik lages bokashistrøet vårt

Slik lages bokashistrøet vårt

Vi snakker ofte om hvor viktig det er for bokashien din at du gir mikrobene i bøtta gode forhold. Men hvordan kan vi være sikre på at bokashi...

Bokashi og høner

Bokashi og høner

Bokashi og høner er en fin kombinasjon! Mange høneeiere har god erfaring med bruk av bokashistrø som inneholder effektive mikroorganismer. ...

Så frø med bokashistrø og Microferm

Så frø med bokashistrø og Microferm

Mina har testet ut hva som skjer hvis både Microferm og bokashistrø benyttes i forbindelse med såing av frø. Hun bløtla frø...

Bokashistrø i såjorda

Bokashistrø i såjorda

De aller fleste små spirer eller stiklinger skal ikke rett i bokashijord, da det blir altfor sterkt. Men vi kan lure oss til litt gode mikrober i så...

Hva skjer med bokashimikrober når de dør?

Hva skjer med bokashimikrober når de dør?

Et godt mikroliv er viktig for jorden. Men hvordan forholder jorden seg til livet etter døden? Og er det noen forskjell på levende næring og ...

Alt du trenger å vite om bokashistrø

Alt du trenger å vite om bokashistrø

Bokashistrø brukes for å kunne fermentere og kompostere matavfall. 

Tester bokashistrø i såjord

Tester bokashistrø i såjord

Vi har blitt tipset av våre bokashi-venner i utlandet om å blande bokashistrø i såjorden for å fremme ekstra god rotvekst. Det er...

Bokashi hele året

Bokashi hele året

Bokashi kjøkkenkompost er en tre-trinns rakett fra matavfall til herlig næringsrik kompostjord. De to første trinnene foregår innendø...

8 enkle bokashitips i hverdagen

8 enkle bokashitips i hverdagen

Sitter risten i bunnen av bokashibøtta fast når du skal vaske den? Er innerbøtta i Bokashi Loop umulig å få ut? Har du fåt...

Bokashi-mikrobene. I bøtta og i jorden

Bokashi-mikrobene. I bøtta og i jorden

Visst ser (og lukter) vi bokashibrukere at mikroorganismene i bokashi virker. Men hva gjør de egentlig der nede i bokashibøtta? Og hvordan jobber ...

Lag eget bokashistrø

Lag eget bokashistrø

Bokashistrø fra bokashinorge.no er laget av hvetekli innsatt med naturlige mikroorganismer (EM) og sukkerrørmelasse. Har du lyst til å prø...

Holdbarhet på bokashistrø

Holdbarhet på bokashistrø

Dere er mange som lurer på dette med holdbarhet på bokashistrøet. En kunde lurte på om det var mulig å bruke strøet hun ha...