God sommer! Nettbutikken er alltid åpen, men i juli sender vi kun varer på torsdager.

Bokashistrø

Her finner du artikler som forklarer hvordan du kan bruke bokashistrø

Alt du trenger å vite om bokashistrø

Alt du trenger å vite om bokashistrø

Bokashistrø brukes for å kunne fermentere og kompostere matavfall. 

Potte om med bokashi-jord

Potte om med bokashi-jord

Når småplantene i vinduskarmen begynner å få egne blader, er det tid for å potte om første gang. Da henter vi frem bokashi-...

Tester bokashistrø i såjord

Tester bokashistrø i såjord

Vi har blitt tipset av våre bokashi-venner i utlandet om å blande bokashistrø i såjorden for å fremme ekstra god rotvekst. Det er...

Bokashi hele året

Bokashi hele året

Bokashi kjøkkenkompost er en tre-trinns rakett fra matavfall til herlig næringsrik kompostjord. De to første trinnene foregår innendø...

8 enkle bokashitips i hverdagen

8 enkle bokashitips i hverdagen

Sitter risten i bunnen av bokashibøtta fast når du skal vaske den? Er innerbøtta i Bokashi LOOP umulig å få ut? Har du fåt...

Bokashi-mikrobene. I bøtta og i jorden

Bokashi-mikrobene. I bøtta og i jorden

Visst ser (og lukter) vi bokashibrukere at mikroorganismene i bokashi virker. Men hva gjør de egentlig der nede i bokashibøtta? Og hvordan jobber ...

Lag eget bokashistrø

Lag eget bokashistrø

Bokashistrø fra bokashinorge.no er laget av hvetekli innsatt med naturlige mikroorganismer (EM) og sukkerrørmelasse. Har du lyst til å prø...

Holdbarhet på bokashistrø

Holdbarhet på bokashistrø

Dere er mange som lurer på dette med holdbarhet på bokashistrøet. Nå nylig fikk vi et spørsmål fra en kunde om det var mul...