Fri frakt på ordre over kr. 1500,-
Her finner du artikler som forklarer hvordan du kan bruke bokashistrø
Når småplantene i vinduskarmen begynner å få egne blader, er det tid for å potte om første gang. Da henter vi frem bokashi-...
Vi har blitt tipset av våre bokashi-venner i utlandet om å blande bokashistrø i såjorden for å fremme ekstra god rotvekst. Det er...
Bokashi kjøkkenkompost er en tre-trinns rakett fra matavfall til herlig næringsrik kompostjord. De to første trinnene foregår innendø...
Sitter risten i bunnen av bokashibøtta fast når du skal vaske den? Er innerbøtta i Bokashi LOOP umulig å få ut? Har du fåt...
Visst ser (og lukter) vi bokashibrukere at mikroorganismene i bokashi virker. Men hva gjør de egentlig der nede i bokashibøtta? Og hvordan jobber ...
Vi har blitt tipset av våre bokashi-venner i Agriton om å blande bokashistrø i såjorden for å fremme ekstra god rotvekst. Det er ...
Bokashistrø fra bokashinorge.no er laget av hvetekli innsatt med naturlige mikroorganismer (EM) og sukkerrørmelasse. Har du lyst til å prø...
Dere er mange som lurer på dette med holdbarhet på bokashistrøet. Nå nylig fikk vi et spørsmål fra en kunde om det var mul...