Gavepakke Hageboka for små gartnere og frø

Varenr.
90006
Lager
På lager
Pris
kr 363

Dette er den perfekte gavepakken til en liten gartnerspire. Boka, Hagebok for må gartnere, passer fint til alle barn fra 6-9 år og sammen med frøene kan den lille gartneren få kjenne på hvor gøy det er å dyrke selv.

Om boka:

Hage er gøy! Uansett om du har en hage, en balkong eller en liten vinduskarm: Denne boka er smekkfull av inspirerende og gøyale aktiviteter for alle små gartnerspirer.

Bli kjent med naturens kretsløp ved å plante et frø og se det vokse. Høst deilige bær om sommeren eller lag en matstasjon for sultne fugler når det kommer frost. Lær å lage et terrarium til soverommet ditt, eller lag deg en naturdagbok og følg forandringene i naturen fra dag til dag. Uansett årstid, uansett hvor du bor: Grav i jorda, lek og lær om naturen som omgir deg med Hageboka for små gartnere!

Forfatter: Kirsten Bradley

Oversatt av: Kari Engen

Utgitt: 2020

Om frøene fra Solhatt:

Koriander: Ettårig krydderplante. Brukes som grønt i supper, til kjøttretter, eller knuste frø til grønnsaker, f.eks. rødbeter. Plantene blir 40 cm høy, foretrekker lett og løs jord. Treg utvikling i begynnelsen.

Ringblomst fargemiks: Blanding av gule og oransje farger. Blomstrer fra juli til oktober, 30-60 cm høy. Ettårig. Rik blomstrende snittblomst og legeplante.

Stang-prydbønne Lady Di: Rød blomstrende prydbønne. Lange, kjøttfulle belger som vokser høyt og gir høy avling. Frøene er fiolette, med svarte flekker. Populær, robust hobbysort. Kan både spises ferske og som halvmodne belger.

Relaterte varer

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi tar kontakt
med informasjon om frakt og levering.
*
*
*
*
*
*

Attføringsbedriften Remonter styrer lageret vårt og sender ordrene med Bring hver tirsdag og torsdag.

*Unntak: Skolepakker har egen fraktberegning avhengig av postnummer.

Vi tilbyr betalingsløsningene Vipps og Klarna - velg selv ved utsjekk. Faktura på forespørsel til ordre@bokashinorge.no