Gavepakke Hemulens herbarium og frø

Varenr.
90005
Lager
På lager
Pris
kr 413

Hyggelig gavepakke til alle som er glad i blomster og norsk natur. Boka, Hemulens Herbarium, passer for barn fra 8 år og oppover, men er også en hyggelig bok for de voksne i familien. Frøene som følger med passer ypperlig å dyrke i norske hager og gjør det ekstra spennende for barn å følge prosessen fra frø til blomst.

Om boka:

Denne boken er en gave til alle som er glad i naturen vår. I Hemulens herbarium kan du lese om rundt hundre planter som er vanlige i Norden, fra blomster og gress til skogstyper og andre biotoper, illustrert med klassiske skoleplansjer. Boka passer for barn fra 8 år og oppover, men er også en hyggelig bok for de voksne i familien.

I boka får du også vite hvordan man lager en plantepresse, og det er sider med plass til å oppbevare dine egne funn. Finn, plukk og tørk all verdens planter og blomster sammen med Hemulen! Hemulens herbarium er breddfull av fengslende naturkunnskap i en tid da fokuset på flora, fauna og miljøforandringer er stadig økende. I tillegg til artsillustrasjonene er boken også fylt av Tove Janssons lekne og vakre originaltegninger fra Mummi-universet.

Forfatter: Päivi Kaataja

Utgitt: 2021

Om frøene fra Solhatt:

Kornblomst fargemiks: Blanding av hvite, fiolette, rosa og blå kornblomst. Blomstrer blå fra juni til september, 70 cm høy. Ettåring. God snittblomst til buketter eller til å ha i blomsterbedet.

Johannesurt: Prikkperikum er en 50-80 cm høy, flerårig urt. Blomstene brukes i urtemedisin og er i tillegg veldig attraktive for bier og andre insekter.

Engsmelle: Engsmelle er en flerårig plante av smelleslekta i nellikfamilien som varierer i høyde fra 30 til 60 cm. Planten er lett gjenkjennelig på det oppblåste begeret. Det er flere blomster på hver stengel. Utgangsmaterialet er samlet inn fra ville planter på Hedemarken, og oppformert på Stange.

Relaterte varer

Frøpakke 1
Antall
1
Hemulens Herbarium
Antall
1
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi tar kontakt
med informasjon om frakt og levering.
*
*
*
*
*
*

Attføringsbedriften Remonter styrer lageret vårt og sender ordrene med Bring hver tirsdag og torsdag.

*Unntak: Skolepakker har egen fraktberegning avhengig av postnummer.

Vi tilbyr betalingsløsningene Vipps og Klarna - velg selv ved utsjekk. Faktura på forespørsel til ordre@bokashinorge.no