Kundene om bokashi

Vi stilte dette spørsmålet på vår Instagram-konto forleden dag, og vi syntes det kom et knippe altfor fine kommentarer til å la de bare ligge i fred. Derfor vil vi gjerne dele de her. Også vil vi veldig gjerne ha enda flere sånne små historier om hvordan bokashi har fått innpass i ditt liv! 

-«En god følelse å la matrester bli jord igjen. 🌱🌱🌱»

"Våren er rundt hjørnet, og mine plastbokser med fermentert matavfall og jord står og koser seg i solens lune stråler. Det går uansett mot den årstiden hvor blodet begynner å bruse - nesten som en forelskelse som er i ferd med å bygge seg opp. God vår til alle dere likesinnede som føler at dere er forelsket. Til dere andre: Begynn med Bokashi!" 

-«Gjenvinning og verdens beste jord 😍😍»

-«Varmkompost ble for tungt og upraktisk for min uforutsigbare helse og kaldkomposten ble en sneglefabrikk. Bokashi gjør det superlett å lage superjord! Digger også at man kan glemme eller reise fra bøttene uten at man ødelegger noe.»

-«Slet med varmkompost som frøs! Nå bruker jeg varmkompostbingen som bokashi jordfabrikk - med stor suksess!💚👌🏼»

-«Lage vårt eget lille kretsløp♻️ (Og å slippe å kjøpe jordposene på hagesenteret😂)»

-«Jeg har begynt med bokashi for en måned siden, og gleder meg til å kunne legge ut egenprodusert kompost i kjøkkenhagen😊»

-«Ikke mye avfall fra mat her (våre høner tar det meste) men likevel, det er ting de ikke skal ha. Misliker å kaste mat. OG trenger alltid jord! Gode venner reklamerte og nå er jeg fornøyd bokashier! 👌🤗»

-"Beste jorda som finst, så full av liv på alle måtar og plantene struttar". 

-"Jeg digger det!!! 🤩"

Hva er det beste med bokashi for deg? Del det gjerne med oss, da blir vi veldig glade! 

BokashiNorge