Morsomme bokashispørsmål

Ingen spørsmål er dumme, men noen kan være litt morsomme og noen ganger litt frustrende, haha.

Bokashifolk er som vanlige folk – veldig aktive på nett og fyrer spørsmål lett som en plett. Disse spørsmålene er ikke unike, de er faktisk ganske vanlige i en eller annen form, og vitner om at vi er ute etter kjappe løsninger i en travel hverdag og at spørsmålene kanskje ikke alltid er så nøye overveid. Vi kan vel alle kjenne oss igjen i det; å tenke at personen vi sender spørsmålet til er tankeleser? Hihi.

 

Kunde: Jeg får det ikke til – hva gjør jeg feil?

BokashiNorge: Hva får du ikke til?

 

Kunde: Jeg har en bokashibøtte som er over et år gammel, kan jeg fortsatt bruke den?

BokashiNorge: Ser den ut og lukter den «normalt»?

Kunde: Vet ikke, har ikke sjekket!

 

«Kunde»: Hvor får jeg kjøpt bokashiboka deres hvis jeg ikke vil bestille den hos dere?

BokashiNorge: Et enkelt Google-søk gir deg svaret på det. Alle bokhandlere har den vanligvis.

 

Spørsmål 4: Har lyst til å starte. Hve Loop? Kan en tppe fra kassene?

BokashiNorge: Har litt problemer med å skjønne hva du mener. Kan du utdype litt?

 

Vi er her for å hjelpe dere med alt dere lurer på om bokashi. Vi vil samtidig gjerne oppfordre til å søke litt på nett først. Det meste finnes det svar på der ute, og de fleste spørsmål er både stilt og besvart før. Vi har for eksempel Spørsmål og svar og  Bokashi – hva kan gå galt? og mye, mye mer. Om du spør Google, er den ekspert på å finne svaret. Det er ofte det vi gjør selv også, for ingen kan gå rundt å huske på absolutt alt. Bonusen er at du får svaret med en gang – og slipper å vente til noen av oss er på jobb! Jey!

PS: om du stiller spørsmålet ditt på en av våre innlegg, er det også en mengde kyndige bokashibrukere blant våre følgere som svarer kjapt. Ofte trenger ikke vi å supplere noe - det er så fint med en så stor og god bokashi-familie! 

Og finner du ikke svar på spørsmålet ditt  – så er du selvfølgelig mer enn velkommen til å sende spørsmålet ditt til oss, så er vi glade for å hjelpe deg så godt vi kan. 

Ingen spørsmål er dumme :) 

 

Alt godt, Bokashi-teamet.

 

Relaterte artikler

Lag bokashijord til omplanting

Småplanter trenger lett jord og mye næring. Dette lager vi enkelt med bokashijorden. Og får struttende, sterke småplanter. 

Treflis i hagen: bra eller dårlig?

Treflis i hagen er vakkert og gir god jordstruktur og rikt mikroliv over tid. Men nedbryting av treflis bruker av nitrogenet som plantene dine trenger for å...

Lage jord med Microferm: hagekompost våren etter

Planterester, løv og annet hageavfall fra i fjor har fermentert med bokashimikrober fra Microferm over vinteren hos oss. Stappet i sekker og knytt igjen ...

Holdbarhet på bokashistrø

Dere er mange som lurer på dette med holdbarhet på bokashistrøet. Nå nylig fikk vi et spørsmål fra en kunde om det var mul...