EM-keramikk matlagingssten kan redusere kalk og spor av skadelige stoffer i vannet. Ypperlig til bruk ved koking av pasta, ris og potet.
Dette er en vareprøve og produktet selges derfor til redusert pris.
Bruk
- legges i vannet ved koking av ris, potet, grønnsaker, pasta etc.
- legges i gryten når du koker supper og gryteretter
- legges i kaffekanne, vannkoker og der du tilbereder varm drikke
- legges i kokende olje ved frityr av matvarer
Dosering
En sten per kjele
Størrelse
40mm x 40mm x 25mm
Innhold
Kibushileire gjæret med Effektive Mikroorganismer (EM) og EM-X Gold før steking. Kibushi leire er kjent for sin utmerkede kvalitet og sitt høye innhold av silisium. EM består av 80 ulike mikroorganismer som finnes i naturen. Matlagningsstenen inneholder ingen levende mikroorganismer.
Holdbarhet
Ca. 10 år.
Rengjøring
Bør rengjøres regelmessig.