Vi har dessverre noe lenger leveringstid enn normalt pga mange bestillinger. 

Insektshotell

Varenr.
39001
Lager
På lager
Pris
kr 390,00

Håndlaget insektshotell til bier og andre nyttige insekter. Hjelper du insektene i hagen med bolig så hjelper de deg med pollinering av blomster og frukttrær. 

Om insektshotellet:

Insektshotellet er håndlaget av Remontér på Nesodden og det vil være små individuelle forskjeller på produktene. Produktet er laget for å tiltrekke seg norske insekter og derfor er det benyttet norske bjørkekubber og kvist fra norsk natur. Bjørkekubbene er utstyrt med hull i størrelsen 4mm, 6mm og 8mm for å passe insekter av forskjellige størrelser. 

Plassering:

Insektene flytter gjerne inn på hotellet på våren for å legge eggene sine, så det bør henges opp tidlig vår. Insektshotellet bør plasseres på et lunt og solfylt sted, gjerne med bievennlige blomster og frukttrær i nærheten. Hvis du må velge mellom morgen- eller kveldssol er det viktigst med morgensol så insektene er oppvarmet for en dags arbeid om morgenen. Det bør henge på 1 til 2 meters høyde, helst ikke tildekket i hekker og busker. Har insektene en klump leire i nærheten, vil dette hjelpe dem å lukke inngangen i hotellet. 

Produktpleie

Taket er laget av ubehandlet bjørkefinér beregnet på utendørs bruk. For et mer værbestandig hotell kan det være lurt å behandle bjørkefinéren med et miljøvennlig middel. Bjørkekubbene i selve hotellet skal ikke behandles. Vi anbefaler å bytte ut kvistene i loftet hvert år etter endt sesong for å unngå at hotellet blir sykdomsinfisert. Bruk kvister fra trær og busker i ditt nærområde. Spray gjerne jevnlig med Bee-well velvære for insekter for å opprettholde et godt klima for insektene. 

Størrelse:

Insektshotellet er ca 40 cm høyt, 30 cm bredt og 23 cm dypt. Alle er laget for hånd, så hvert insektshotell er unikt. 

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi tar kontakt
med informasjon om frakt og levering.
*
*
*
*
*
*

Attføringsbedriften Remonter styrer lageret vårt og sender ordrene med Bring hver tirsdag og torsdag.

0 - 499 kr gir en fraktkostnad på kr. 79,-
500 - 999 gir en fraktkostnad på kr. 99,-
1000 -1499 gir en fraktkostnad på kr. 129,-

Vi tilbyr betalingsløsningene Vipps og Klarna - velg selv ved utsjekk. Faktura på forespørsel til ordre@bokashinorge.no