På bokashinorge.no blogger vi om bokashi – i hverdagen og i kjøkkenhagen – og om økologisk dyrkingsmoro mer generelt. Vi deler egne erfaringer og det vi lærer av andre.
Bugner det av grønne tomater som ikke vil rekke å modne? Mange velger å modne grønne tomater innendørs, men du kan også s...
Høst er hvitløkstid. Hvitløksfedd skal settes i jorden på sen-høsten, gjerne rett før frosten kommer. Forbered jorden g...
Etter en deilig sommer kommer høsten og da er det en ny tid i hagen. Det er nemlig nå du har mulighet til å forberede hagen på vinteren...
Saueull har mange gode egenskaper vi kan dra nytte av i hagen eller på balkongen, enten vi bruker det som kompost eller jorddekke. Ulla slipper sakte ut n...
Rådene for når plenen skal gjødsles spriker en del, men det begynner i alle fall å bli enighet om at det er viktig å gjøds...
Høsten er på mange måter den viktigste tiden av året, da det er nå vi legger grunnlaget for neste sesong. Her er noen forslag til...
August er en tid for alt: For innhøsting av godsaker fra kjøkkenhagen, naturligvis, men også for å så frø av slikt som tå...
Sett løker i høst for en ekstra vakker vår! Avhengig av hvor du bor i landet kan de plantes fra slutten av august til frosten setter seg, me...
Når inneplantene trenger næring kan man da gjødsle med bokashivæske? Og vil det lukte? Vi gir deg noen gode tips her:
Nedbør kan føre til et stort antall skadelige soppsporer i lufta – alt fra skurv til kreft til rosestråleflekk. Derfor sprøyter...
Når en bøtte med bokashi har stått innendørs og fermentert i minst to uker, skal innholdet i bøtta i kontakt med jord for å...
Vi får ofte spørsmål om det er trygt å lage jordfabrikk eller dyrke i murerbøtter/-baljer, og det er mange som har veldig sterke...