Denne uka får du fri frakt på bestillinger over 1000,- med rabattkoden: DESEMBER25 Gjelder til 14/12
På bokashinorge.no blogger vi om bokashi – i hverdagen og i kjøkkenhagen – og om økologisk dyrkingsmoro mer generelt. Vi deler egne erfaringer og det vi lærer av andre.
Noen ganger kan det føles som om lukten setter seg litt i plasten, særlig hvis en runde fermentering har gått litt dårlig. Heldigvis fi...
I julen spiser vi litt annen mat enn resten av året og vi pynter huset med mye materialer som faktisk kan komposteres. Men hva kan du egentlig ha i bokash...
Vi sender som normalt varer to dager i uka også i desember, men det er noen viktige frister og unntak å huske på:
Så frø i kald jord på senhøsten og vinteren! Og nyt tidlige(re) avlinger til våren.
Mikrobene i tarmen samarbeider tett med immuncellene i kroppen, og hvis dette samarbeidet forstyrres, kan det føre til sykdom. Ikke bare lokalt i tarmen,...
Driver du litt større med dyrking og hagebruk, får du nødvendigvis også mye hageavfall. Du kan fortsatt drive med bokashi, bare på...
Med gode mikrober holder vi ikke bare kjæledyrene våre rene – vi gir dem også en sunnere hud og pels gjennom å ta godt vare på...
Hva skal du velge..? Hvilken løsning som er "riktig" er rett og slett den (eller de) som du trives best med. Vi bruker som regel flere av disse lø...
Hvis du lurer på hvor du skal gjøre av fermentert bokashi på høsten og vinteren, er det et kanontips å blande det med løv...
Er du usikker på hva du skal gjøre med bokashivæsken om høsten og vinteren? Vi har noen tips om hva du kan gjøre med den herlig...
Bokashi kan skaleres opp og ned og passer utmerket uansett hvor mange man er i husholdningen. Her er noen vanlige spørsmål og svar om hva man kan h...
Er du bare én person i husholdningen og produserer ganske begrenset med matavfall? Bokashi passer heldigvis aldeles utmerket for deg også. Her er n...