På bokashinorge.no blogger vi om bokashi – i hverdagen og i kjøkkenhagen – og om økologisk dyrkingsmoro mer generelt. Vi deler egne erfaringer og det vi lærer av andre.
Du trenger ikke ha en jordfabrikk innendørs hele året for å lage jord av ditt matavfall – hele året. I dag vil jeg dele noen tips...
Løv er gull for hageeiere generelt og for de som lager jord med bokashi spesielt. Gå på gulljakt i hagen, eller i parker og grøftekant...
På høsten bunkrer vi gammel hagejord fra kjøkkenhagen. Den oppbevarer vi i porsjonsposer til vi skal blande bokashi og jord til vinterens ko...
Sett løker i høst for en ekstra vakker vår! Avhengig av hvor du bor i landet kan de plantes fra slutten av august til frosten setter seg, me...
Høstonna i kjøkkenhagen er høysesong for bruk av bokashi-kompost. Og vi tar i bruk bokashi i alle stadier! Fermentert bokashi (som har stå...
Høsten er en viktig tid i hagen! Plantene er riktignok i ferd med å visne ned for i år, men det er faktisk nå vi legger til rette for e...
Etter en deilig sommer kommer høsten og da er det en ny tid i hagen. Det er nemlig nå du har mulighet til å forberede hagen på vinteren...
Løkene du planter i høst blir til vårens fantastiske fargespill. Vi skal sette løk av både krokus, tulipaner, påske- og p...
Poteter er selvsagt i kjøkkenhagen vår. Mye mat, lite innsats! Dette husker vi alltid på når vi høster dem.
Edasil er en type bentonitt-leire som inneholder en svært høy prosentandel med montmorillonitt, et leirmineral som kan svelle sterkt opp og derfor ...
Hvorfor så på høsten? Vi gir tips til HVA du kan så og HVORFOR.
Lag næringsrik kompostjord av ALT matavfall på noen uker. Miljøvennlig, lettvint og raskt. Her har du 10 gode grunner til å velge bokas...