Denne uken får du fri frakt på bestillinger over 1000,- med rabattkoden: SOMMER25 Gjelder til søndag 15. juni
På bokashinorge.no blogger vi om bokashi – i hverdagen og i kjøkkenhagen – og om økologisk dyrkingsmoro mer generelt. Vi deler egne erfaringer og det vi lærer av andre.
En av de aller viktigste tingene du kan tilby både insekter, dyr og fugler i hagen din er vann. Uten vann kan de gjerne komme innom på besøk,...
Når en bøtte med bokashi har stått innendørs og fermentert i minst to uker, skal innholdet i bøtta i kontakt med jord for å...
Vi sår på nytt og på nytt gjennom hele sommeren hos oss. Seriedyrking, kalles det. Slik forlenger vi sesongen og kan høste ferskt fra k...
Vi skriver mye om dyrking av mat i hage og på balkong, men bokashi er vel så bra for alt fra prydvekster og hekk, til veletablerte bærbusker o...
Hagens fantastiske nyttedyr fortjener både skryt og gode leveforhold synes vi. En av favorittene våre er selvfølgelig meitemarken – kan...
"If you can't beat them, eat them!" Dette har du sikkert hørt folk si, særlig når det er snakk om skvallerkål. Men du har mye mer spise...
Ugress som for eksempel brennesle, valurt og løvetann kan enkelt bli til næringsrik gjødsel for plantene dine ved hjelp av bokashi. Samle ug...
Fordelene ved å bruke organisk gjødsel fremfor kunstgjødsel er mange. I økologisk dyrking bruker man faktisk ikke kunstgjødsel...
Nedbrytbare bioposer kan komposteres. De er laget av organisk materiale og kastes som en del av matavfallet. Men du bør likevel ikke ha dem i bokashien d...
Vi får ofte spørsmål om det er trygt å lage jordfabrikk eller dyrke i murerbøtter/-baljer, og det er mange som har veldig sterke...
Det er ganske slitsomt å grave, men mange graver faktisk mye mer enn de behøver (og burde, for jorda og plantenes skyld). Det er gammel tradisjon å...
I bokashihagen blir jorda stadig bedre. Vi ser en enorm forbedring på bare få år. Det er betryggende, for god jord kan gi god mat i krisetider...