I juli måned sender vi kun varer på torsdager. God sommer!
På bokashinorge.no blogger vi om bokashi – i hverdagen og i kjøkkenhagen – og om økologisk dyrkingsmoro mer generelt. Vi deler egne erfaringer og det vi lærer av andre.
Skal du reise bort og står midt i en halvfull bokashibøtte på avreisedagen? Blir du borte lenger enn de to ukene en full bokashibøtte ...
Avfallshåndtering er ofte en utfordring på hytta. Dessuten ligger mange hytter på fjellgrunn – ved sjøen eller på fjellet –...
Ferdig fermentert matavfall ser veldig likt ut som da du la det i bøtta. Målet vårt når vi lager bokashi er å konservere matavfal...
Vi samler gjerne opp dagens matavfall i en mindre beholder på kjøkkenbenken. Det er enkelt og lite arbeidskrevende, samtidig som at vi sørge...
Ugress som for eksempel brennesle, valurt og løvetann kan enkelt bli til næringsrik gjødsel for plantene dine ved hjelp av bokashi. Samle ug...
Lag næringsrik kompostjord av ALT matavfall på noen uker. Miljøvennlig, lettvint og raskt. Her har du 10 gode grunner til å velge bokas...
Veien til en pen plen trenger ikke være så komplisert. Det gressplenen din trenger for å trives er nok luft til røttene, nok næri...
Er det tørketid og vanningsforbud der du bor? Plantene dine tørster? Det hjelper lite med tønner til oppsamling av regnvann når regne...
Biokull er trevirke som er varmebehandlet ved høy temperatur ved en prosess som kalles pyrolyse. Kullet har utrolig mange ulike bruksområder, men h...
Visste du at de første gulrøttene ikke var oransje, men lilla? Gulroten har vært dyrket i mer enn to tusen år, og kom sannsynligvis ti...
Har du en dam i hagen din vil du periodevis oppleve en oppblomstring av alger, samt ha behov for rengjøring og fjerning av slam. Vi bruker Effektive Mikr...
Gresskar finnes i utrolig mange ulike varianter. De er dekorative, nybegynnervennlige og kan gi mye mat samtidig som de er et nyttig verktøy i hagen –...