Om oss

1V6A4347.jpg

Bokashi Norge startet på Nesodden – en halvøy i Oslofjorden. Herfra begynte tre hageglade gründere å dyrke med og fortelle om bokashi i 2015, og startet bokashi nettbutikken i september samme året. I 2020 begynte gründerne i nye jobber og Bokashi Norge blir drevet videre av 4 entusiastiske damer. 

1. juni 2021 fikk Bokashi Norge nye eiere, og selskapet eies nå av Børre og Asgeir som er to naturglade og engasjerte menn fra Oslo og Lier. De kommer fra familier med “grønne fingre” og gartner tradisjoner, en av selskapets eier har selv også drevet en Blomsterbutikk. Børre og Asgeir er opptatt av bærekraft og miljø. De sier: «Bokashi Norge skal bistå med utvikling og kunnskap og inspirere til nytenkning og hvor selskapets løsninger skal ha produkter og rammevilkår i klimavennlig retning. Å dyrke mere mat hjemme er bra for miljøet. I alle tilfeller har både hagen din og miljøet godt av kompostjord. Torv er en miljøversting, og er ikke på langt nær like næringsrik som egenprodusert jord. God kompostering»!

Vi er opptatt av å spre kunnskap om bokashi til hele Norge gjennom vår blogg. I tillegg ønsker vi å tilby våre kunder bærekraftige, praktiske og miljøvennlige produkter. Det er viktig for oss å være bærekraftige i alle ledd, også når varene blir pakket. Derfor samarbeider vi med attføringsbedriften Remonter som pakker og sender alle våre produkter.

Husk at du kan følg oss på Facebook og Instagram (@bokashinorge). Der deler vi egne og andres bokashierfaringer, lese-, dyrke- og bokashitips, bilder og blogger fra bokashilivet – på kjøkkenet og i kjøkkenhagen.

Lurer du på noe?  Ta kontakt med oss eller se om du finner svarene på våre spørsmål og svar sider.

Vårt organisasjonsnummer 923 456 570 Mva.

EM-logo_distributor_cb-01.jpg