Bokashistrø

Her finner du artikler som forklarer hvordan du kan bruke bokashistrø

Hva skjer med bokashimikrober når de dør?

Hva skjer med bokashimikrober når de dør?

Et godt mikroliv er viktig for jorden. Men hvordan forholder jorden seg til livet etter døden? Og er det noen forskjell på levende næring og ...

Alt du trenger å vite om bokashistrø

Alt du trenger å vite om bokashistrø

Bokashistrø brukes for å kunne fermentere og kompostere matavfall. 

Tester bokashistrø i såjord

Tester bokashistrø i såjord

Vi har blitt tipset av våre bokashi-venner i utlandet om å blande bokashistrø i såjorden for å fremme ekstra god rotvekst. Det er...

Bokashi hele året

Bokashi hele året

Bokashi kjøkkenkompost er en tre-trinns rakett fra matavfall til herlig næringsrik kompostjord. De to første trinnene foregår innendø...

8 enkle bokashitips i hverdagen

8 enkle bokashitips i hverdagen

Sitter risten i bunnen av bokashibøtta fast når du skal vaske den? Er innerbøtta i Bokashi LOOP umulig å få ut? Har du fåt...

Bokashi-mikrobene. I bøtta og i jorden

Bokashi-mikrobene. I bøtta og i jorden

Visst ser (og lukter) vi bokashibrukere at mikroorganismene i bokashi virker. Men hva gjør de egentlig der nede i bokashibøtta? Og hvordan jobber ...

Lag eget bokashistrø

Lag eget bokashistrø

Bokashistrø fra bokashinorge.no er laget av hvetekli innsatt med naturlige mikroorganismer (EM) og sukkerrørmelasse. Har du lyst til å prø...

Holdbarhet på bokashistrø

Holdbarhet på bokashistrø

Dere er mange som lurer på dette med holdbarhet på bokashistrøet. Nå nylig fikk vi et spørsmål fra en kunde om det var mul...