Nå får du -20% og -30% på utvalgte produkter. Tilbudet varer t.o.m. 20 oktober.
Dyrker du i kjøkkenhage, pallekarm eller krukker. Her finner du masse god inspirasjon og praktiske tips!
Poteter er selvsagt i kjøkkenhagen vår. Mye mat, lite innsats! Dette husker vi alltid på når vi høster dem.
En dyrkesekk er akkurat det det høres ut som; en sekk du kan dyrke i. De er fleksible og enkle i bruk, lette å flytte på og like lette å...
Erter er en fin og lettdyrket proteinkilde, og de fleste sortene tåler vårt nordiske klima merkbart bedre enn bønner. Rasktvoksende er de ogs...
Bønner kan være så mangt – noen klatrer, andre ikke. Noen tåler å ha det forholdsvis kjølig, mens andre er veldig va...
Det finnes et nesten uendelig antall ulike agurker. Slangeagurker, sylteagurker, epleagurker, salatagurker, snacksagurker... Mange er grønne, noen er gul...
Salat er enkelt å få til og det finnes utrolig mange spennende sorter med ulike former og farger. Store blader, små blader, krusete, grø...
Reddiken vokser meget raskt og er en av de aller første grønnsakene vi kan høste om våren. Den kan med fordel såes i flere omga...
Purren er anvendelig og hardfør og vil trives over store deler av landet. Den er dog ganske treig, så det er viktig å så den tidlig. De...
Både chili og paprika er planter som helst vil bo i drivhus her til lands – men de kan også dyrkes i vinduskarmen eller i et spesielt lunt og ...
Vi får ofte spørsmål om det er trygt å lage jordfabrikk eller dyrke i murerbøtter/-baljer, og det er mange som har veldig sterke...
Uglaserte leirkrukker har blitt funnet i hager verden over – fra Kina til Sør-Amerika til det gamle Romerriket. Man gravde disse krukkene ned i jor...
Skal du dyrke poteter i år? Det aller viktigste å huske på er å alltid bruke sertifiserte settepoteter. Vil du få litt fart på...
Regner det mye hos deg er det stor sannsynlighet for at du har litt sur jord. Mye nedbør fører nemlig til næringsfattig jord med lav pH –...
Hvis du vil dyrke egen mat er det åpenbart en fordel å ha hage hvor du kan plante rett i jorda, men du kan faktisk få til overraskende mye ute...
I 1979 ble en ganske betydelig mengde av den maten folk spiste produsert i private hager. Faktisk kom nesten 22% av frukt og grønt vi spiste derfra! Nå...
Etter en deilig sommer kommer høsten og da er det en ny tid i hagen. Det er nemlig nå du har mulighet til å forberede hagen på vinteren...
Mina har brukt bokashi på ulike måter i hagen. Til å gjødsle opp pallekarmer og bed, til å lage nye bed, og til punktforbedring r...
Siste runde med grønnsaker er høstet og nå er det snart for kjølig og mørkt til å få gjort noe særlig mer. T...
Saueull har mange gode egenskaper vi kan dra nytte av i hagen eller på balkongen, enten vi bruker det som kompost eller jorddekke. Ulla slipper sakte ut n...
Noen ganger spirer det etter bare et par dager, mens andre ganger skjer det aldri noen ting. Da er tusenkroners-spørsmålet: Hvorfor?