Vi har dessverre noe lenger leveringstid enn normalt pga mange bestillinger. 

Hva inneholder bokashistrø?

Bokashistrø du får kjøpt hos bokashinorge.no er laget av hvetekli innsatt med en blanding av fem naturlige Effektive Mikroorganismer (EM) og sukkerrørmelasse.

De fem bakterietypene har følgende navn:

  1. Lactobacillus plantarum
    En vanlig melkesyrebakterie. Probiotisk.
  2. Lactobacillus caseï
    Også en vanlig melkesyrebatkerie, brukes i fremstilling av ost og som probiotika.
  3. Saccharomyces cerevisiae
    Gjærsopp som også brukes i baking, øl- og vinproduksjon og finnes naturlig i magen.
  4. Rhodopseudomonaspalustris
    Kjempeviktig bakterie som finnes naturlig i jord og vann. Den benyttes aktivt i biosanering/-rensing for å bekjempe gifter og forurensning i jord og vann.
  5. Rhodospirillum rubrum
    En nyttig bakterie som finnes i vann, jord og avløp.

Alle bakteriene er hentet fra jordens naturlige bakterieflora og oppformert i et lukket laboratorium. Strøet er vegansk.