Wipe & Clean vaskemiddel, klassisk 2L + spruteflaske

Varenr.
41021
Lager
På lager
Pris
kr 295,00

2 liter med konsentert Wipe & Clean vaskemiddel med neutral lukt + spruteflaske. Vaskemiddelet kan brukes på alle flater og inneholder ingen skadelige kjemikalier.

Slik gjør du

Til vanlig husvask tilsett 1-10% konsentrert Wipe & Clean i vaskebøtta. Ikke bruk varmere vann enn hendene dine trives med. Til benkeplater, vinduer, speil og andre blanke overflater kan du bruke sterkere blanding. Cirka 0,5 dl konsentrert Wipe & Clean er passe til en sprayflaske som rommer 3 dl. Spray på og tørk med tørr klut. Dette produktet er meget drøy i bruk.

Innhold

Wipe & Clean inneholder vann, melkesyrebakterier, gjærsopp, etanol (0,1-1,5%) og eddiksyre. Bør ikke drikkes, men er ufarlig å få i seg for mennesker og dyr.

Holdbarhet

Bør brukes innen 12 uker etter åpning.

Om Wipe & Clean

Mange tradisjonelle vaskemidler er utviklet for å ha antibakteriell virkning. De fjerner bakterier uten å etterlate seg noe annet, og fjerner både uønskede og nyttige bakterier. Probiotiske vaskemidler erstatter i stedet uønskede bakterier, og fyller plassen etter dem med nyttige bakterier som hindrer at uønskede bakterier etablerer seg igjen like raskt.

Wipe & Clean kan brukes på alle materialer som tåler vann (glass, speil, plast, porselen, rustfri stål, fliser, malt treverk).

Mikrobene fortsetter å spise bakterier så lenge det er noe å leve av på overflatene de er påført. Det er ikke nødvendig å skylle når du vasker med Wipe & Clean: mikrobene fortsetter å jobbe for deg.

Oppbevares i romtemperatur, ikke over 35 grader. Må ikke utsettes for direkte sollys. 

Relaterte varer

Gartnersåpe med skrubb
kr 99,00
Krukkebørste
kr 91,00
Automatisk spruteflaske 1 L
kr 400,00
Spruteflaske
Antall
1
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi tar kontakt
med informasjon om frakt og levering.
*
*
*
*
*
*

Attføringsbedriften Remonter styrer lageret vårt og sender ordrene med Bring hver tirsdag og torsdag.

0 - 499 kr gir en fraktkostnad på kr. 79,-
500 - 999 gir en fraktkostnad på kr. 99,-
1000 -1499 gir en fraktkostnad på kr. 129,-

Vi tilbyr betalingsløsningene Vipps og Klarna - velg selv ved utsjekk. Faktura på forespørsel til ordre@bokashinorge.no