Bokashistrø, 2 kg + Biokull 10 liter

Varenr.
13004
Lager
På lager
Pris
kr 560,00

Pakken inneholder:

  • 2 kg hveteklibasert bokashistrø med effektive mikroorganismer (EM) til kjøkkenkompostering av matavfall.
  • 10 liter knust biokull til bruk i bokashi. Rent og bærekraftig produsert i Norge. 

Om bokashistrø

Bruk 2 ss bokashistrø per liter matavfall du heller i bokashibøtta. 1 kg bokashistrø holder i ca. 3 måneder til en familie på fire. Faktisk forbruk avhenger av størrelsen på husholdningen/ mengden matavfall. Holdbarhet er ett år fra pakkedato når strøet oppbevares lufttett, tørt og i romtemperatur/ ca. 18 grader. Må ikke utsettes for direkte sollys.

Om biokull

Biokull hindrer fukt og lukt i bokashi: Strø i bokashibøtta av og til, eller ved behov. Kan også brukes i jordfabrikken.

Jordforbedring: Bokashiladet biokull blir fabelaktig jordforbedring til hagen. Gir porøs og fin jordstruktur og avgir væske og næring til jorden i lang tid. Bør «lades» med bokashivæske eller annen flytende næring i en kasse med lokk, eller direkte i bokashibøtta/ kompostbingen før bruk. Bruker du "rent" biokull i jorda til plantene dine kan du de første 2-3 månedene oppleve at plantene får for lite næring, fordi biokullet suger til seg næringen plantene skulle hatt.  

Både vekt og volum på biokull kan endres over tid: kullet faller sammen i posen, og vekt avhenger mye av fuktighetsnivået i kullet. Hvis du opplever at biokullet støver, hjelper det å dryppe noen dråper med vann i posen.

Om ØRAS

Øvre Romerike Avfallsselskap (ØRAS) produserer biokull av ubehandlet trevirke som de mottar på miljøstasjonen. Varmen som produseres i pyrolyseanlegget brukes til oppvarmning av bygningsmasse.

Biokull 10 liter
Antall
1
Bokashistrø, 2 kg
Antall
1
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi tar kontakt
med informasjon om frakt og levering.
*
*
*
*
*
*

Attføringsbedriften Remonter styrer lageret vårt og sender ordrene med Bring hver tirsdag og torsdag.

0 - 499 kr gir en fraktkostnad på kr. 79,-
500 - 999 gir en fraktkostnad på kr. 99,-
1000 -1499 gir en fraktkostnad på kr. 129,-

Vi tilbyr betalingsløsningene Vipps og Klarna - velg selv ved utsjekk. Faktura på forespørsel til ordre@bokashinorge.no