Skin Care for Pets

Varenr.
60004
Lager
På lager
Pris
kr 198,00

EM SkinCare for Pets er en spray med probiotiske mikroorganismer som hjelper mot eksem, kløe og hudirritasjon hos husdyr. Sprayen kan brukes mot hudirritasjon i øret, på huden/pelsen eller mot mug på hesten. Det dannes et aktivt beskyttende belegg som styrker og beskytter mot bakterieangrep. Belegget er ikke synlig for det blotte øye og merkes ikke når man klapper dyret. Kun naturlige ingredienser gjør produktet ufarlig for dyret ved pelsstell.

De probiotiske mikroorganismene i EM Skincare hjelper til med å styrke den naturlige mikrofloraen på huden og i pelsen til dyrene, og kan dermed hemme uønskede bakterier og soppangrep. Produktet er ufarlig å bruke i både ører og i øyne og kan også sprayes på skadet hud slik at den kan leges raskere.

Bruk

EM SkinCare for Pets kan brukes på hund, katt og hest. Den milde formulaen gjør at også følsomme steder på dyret som nese, ører eller rundt øynene kan sprayes. Spray direkte på dyret, eller spray i hånden og gni inn på det ønskede stedet. Spray direkte på pelsen eller på det irriterte/skadde området. Bruk gjerne en myk børste for å jobbe det ordentlig ned i pelsen. Gjenta behandlingen hver eller annenhver dag.

OBS! Produktet er mørkebrunt i fargen og kan midlertidig gi en svak brunlig nyanse på helt lys pels. Den naturlige syrlige lukten av sprayen forsvinner etter noen minutter i dyrets pels. Ved påføring på hunder som lukter "våt hund" vil den ubehagelige hundelukten nøytraliseres. 

Innhold

EM SkinCare er laget av 100% naturlige ingredienser og ingen av innholdsstoffene er genmodifisert. Det er melkefritt og vegansk, og inneholder minimalt med gluten og sukker.

Aktive mikrober:

Fotosyntesebakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum

Melkesyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus caseï

Gjærsopp: Saccharomyecs cervisiae

Relaterte varer

Proferm pets 300g
kr 99,00
Rabatt %
-20%
kr 369,00 kr 295,20
Insektshotell
kr 390,00
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi tar kontakt
med informasjon om frakt og levering.
*
*
*
*
*
*

Attføringsbedriften Remonter styrer lageret vårt og sender ordrene med Bring hver tirsdag og torsdag.

0 - 499 kr gir en fraktkostnad på kr. 79,-
500 - 999 gir en fraktkostnad på kr. 99,-
1000 -1499 gir en fraktkostnad på kr. 129,-

Vi tilbyr betalingsløsningene Vipps og Klarna - velg selv ved utsjekk. Faktura på forespørsel til ordre@bokashinorge.no