Jeg trenger kvittering for kjøpt bokashi

Kvittering for kjøpt bokashi i nettbutikken, kan du få fra Klarna ved å logge deg inn med e-postadressen din på klarna.no. Du får en e-post som fører deg til «Mine Kjøp» på klarna.no. Under fanen «Historikk», kan du se kjøp som du har betalt. Her kan du laste ned en fullstendig kvittering/kontantfaktura i PDF-format.

Vær oppmerksom på at det tar 2–3 dager fra betaling til kvitteringen blir tilgjengelig. Dersom du har kjøpt med kort, er beløpet du har betalt kun reservert, men ikke belastet din bankkonto, inntil bokashinorge fullfører bestillingen. Fra dette tidspunktet tar det 2–3 dager fra betaling til kvitteringen din blir tilgjengelig.

Har du spørsmål om kvittering fra Klarna, ta kontakt med Klarnas kundetjeneste på telefon 21 01 89 91 eller e-post info@klarna.no

PS! Ordrebekreftelse fra oss og betalingsbekreftelse på betalt faktura fra Klarna skal du få automatisk på e-post. Sjekk søppelposten din hvis du ikke har mottatt den. Vi vet at disse e-postene kan havne der av og til. De riktige personene er gjort oppmerksomme på at det skjer.