Bokashi - reklamasjon og løse deler

Bokashibøttene er en del av hverdagen. Uhell skjer, og løse deler er mest utsatt. Nå kan du bestille bøttedeler gratis i nettbutikken; til bokashibøtter fra Bokashi Norge som du tidligere har kjøpt. Uansett hvor du har kjøpt bøtta!

Bestiller du en annen vare samtidig, sender vi delen i den samme pakken, uten at det påløper ekstra frakt for delen. Vi vil at du skal bruke bokashibøttene våre lenge.

Reklamasjoner

Er det produksjonsfeil eller -mangler på bokashiutstyret du har kjøpt i nettbutikken hos oss, erstatter vi det kostnadsfritt for deg. Er det selve bøtta som ikke fungerer som den skal ved alminnelig innendørs bruk, sender vi deg en ny. Er det krana, lokket eller risten, sender vi deg ny del. Alle delene kan enkelt skiftes ut.

Slik går du frem ved reklamasjon:

REKLAMASJON PÅ SELVE BØTTA
Ta bilde av bøtta med feil på og skriv til oss på kundeservice@bokashinorge.no

REKLAMASJON PÅ LOKK, KRAN e.l.
1) Ta bilde av varen med feil på og skriv til oss på kundeservice@bokashinorge.no

ELLER

2) Trenger du strø eller noe annet fra nettbutikken samtidig? Da kan du bestille ny del gratis i nettbutikken.  Når du legger inn koden BFL2000 ved utsjekk i nettbutikken, blir reservedelen gratis. Du betaler bare normal frakt i nettbutikken. Du trenger ikke ta bilde eller skrive mail til oss.

Alle deler kan bestilles i nettbutikken. Bestiller du bare delen(e), tilkommer frakt kr. 49,- (faktura sendes på e-post). (Har du en reklamasjonssak, bør du da heller ta bilde og skrive til oss på mail, så får du delen tilsendt fraktfritt.) Bestiller du strø eller noe annet i nettbutikken samtidig, tilkommer INGEN ekstra frakt på delen du trenger erstattet. Delen er gratis, og du kan bestille del og få den kostnadsfritt tilsendt sammen med den/de andre varene i du bestiller i nettbutikken på vanlig måte. Du trenger da ikke ta bilde eller skrive mail til oss. Men du må altså huske på å legge inn rabattkoden BFL2000 når du sjekker ut av nettbutikken, slik at prisen på reservedelen blir til 0.

Nye deler til bøtta

Vi opplever heldigvis ikke mye feil på bokashiutstyret vårt. Men bokashibøttene er en del av folks hverdag hjemme. Vi vil at folk skal lage jord av matavfallet sitt med bøttene de kjøper av oss. Lenge. Derfor kan du bestille nye deler i bøtta i nettbutikken. Når du legger inn koden BFL2000 ved utsjekk i nettbutikken, blir reservedelen gratis.

NB: Vi ønsker ikke å forbruke eller spre flere plastdeler enn nødvendig og sender ikke med reservedeler til kunder som bestiller bokashi for første gang. 

Bestill nye deler gratis i nettbutikken.