Konkurranseregler – for Facebook-konkurranse, vinn BioProffa

Ved å delta i konkurransen godtar du og gir en erkjennelse av at konkurransen på ingen måte er sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Facebook.

Konkurranseperiode

Kampanjen pågår fra og med 24.06.2021 til og med: 27.06.2021

Hvem kan delta?

Ditt konkurransebidrag er med i konkurransen fra den dagen det sendes inn til vinner er kåret og konkurransen er avsluttet. (Du kan gjerne sende inn flere bidrag i konkurransen.)
Du må konkurrere i ditt egen navn. Du må være fylt 18 år og bosatt i Norge ved konkurransens avslutning, for å konkurrere.

Hvordan delta i konkurransen?

Du deltar gjennom å like siden vår og legge igjen en kommentar. Deltagelsen må oppfylle alle krav til konkurransen, som spesifisert, for å kunne vinne en premie. Innsendelser/deltagelser som ikke er fullstendige eller ikke følger konkurransereglene eller spesifikasjonene kan bli diskvalifisert fra konkurransen av BokashiNorge.

Premier

Vinneren av konkurransen vil motta en mintgrønn Bioproffa bøtte til en verdi av 499,- , tilsendt i posten.

Ansvar og håndtering av konkurransebidrag

Ansvarlig for konkurransen er: Bokashi Norge AS (org.nr 923 456 570).

Premien kan ikke løses inn mot kontanter, byttes inn mot andre produkter eller overlates til noen andre. Premien er personlig og eventuell gevinstskatt betales av vinneren. [Normalt vil man kunne motta gevinster skattefritt så lenge premiens verdi er under 10 000 kroner.]

Trekning av vinnere

BokashiNorge bruker en tilfeldig kalkulator som trekker ut en tilfeldig vinner av alle som deltar i konkurransen. Juryens beslutning kan ikke overklages og juryen behøver ikke motivere sin beslutning.

BokashiNorge er ikke ansvarlig for innsendte konkurransebidrag. Det er deltageren som er ansvarlig for at samtlige kontaktopplysninger er riktig. Deltagelsen må ikke være ærekrenkende, rasistisk eller på annen måte støtende. BokashiNorge forbeholder seg retten til å fjerne bidrag som strider imot disse regler og/eller kan oppfattes som støtende, samt redigere begrunnelsen.

Konkurransen er ikke åpen for ansatte hos BokashiNorge. BokashiNorge forbeholder seg retten til å ikke utstede noen premie [og velge en annen vinner] om BokashiNorge får kjennskap til eller med andre grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert for å delta i konkurransen.

BokashiNorge tar ikke ansvar for konsekvensene av at konkurransebidrag er forsvunnet, skadet, sendt feil eller levert for sent til BokashiNorge. BokashiNorge tar heller ikke ansvar for eventuelle tekniske problemer eller problem som kan påvirke innmelding/innlevering eller sluttresultatet for denne konkurransen.

I tilfelle tvist over regler, oppførsel, resultat og andre ærend i relasjon til konkurransen kommer BokashiNorge sin beslutning til å være endelig, og det vil ikke bli startet noe korrespondanse eller diskusjon.
Ved mistanke om juks har BokashiNorge retten til å diskvalifisere bidrag. BokashiNorge beslutning kan ikke overklages.

Vinnerne kommer til å kontaktes via direktemelding på Facebook. Om ikke vinneren kan nås innen 7 dager eier BokashiNorge retten til å utse en ny vinner i konkurransen.

Ved å sende inn ditt bidrag i konkurransen overlater du opphavsretten gjeldende bidraget til BokashiNorge. Det innebærer at dine rettigheter til bidraget opphører og at BokashiNorge får anvende bidraget på valgfritt sett, men bare innenfor BokashiNorge sin normale virksomhet og i tråd med norsk lov og skikk.

Gjennom å delta i konkurransen garanterer du at du oppfyller konkurransevilkårene. BokashiNorge forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som ikke oppfyller konkurransevilkårene.

Konkurranser på Facebook er IKKE et samarbeid mellom BokashiNorge og plattformen. Det er BokashiNorge som er ansvarlig for konkurransen og benytter kun det aktuelle sosiale mediet som en plattform for å gjennomføre konkurransen.

Håndtering av personopplysninger

Ved å godkjenne konkurransevilkårene samtykker du til følgende behandling av personopplysninger.

Gjennom å akseptere konkurransevilkårene godkjenner du at de opplysninger du sender inn i forbindelse med bidrag behandles for å kunne administrere konkurransen. I forbindelse med publisering av vinnere kommer personopplysninger som tag, navn, etternavn og evt sted publiseres på Facebook. BokashiNorge behøver for- og etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for de som vinne, for å sende premien i posten.
Når konkurransen er avsluttet og BokashiNorge ikke lenger behøver personopplysningene for å administrere konkurransen vil BokashiNorge slette alt materiell som inneholder personopplysninger.

For spørsmål som gjelder konkurransen, håndtering av personopplysninger eller endring av feilaktige opplysninger er du velkommen til å ta kontakt på kunderservice@bokashinorge.no

Mer om vår bruk av personvern og informasjonskapsler

Du eier rett til å begjære tilgang, endring eller sletting av personopplysninger og begrensning av det samme.