Vi har dessverre noe lenger leveringstid enn normalt pga mange bestillinger. 

Bestill løse deler til bøttene

Har en av de løse delene til bokashibøtta blitt borte eller ødelagt? Alle løse reservedeler til bokashibøttene kan du bestille gratis dersom du tidligere har kjøpt bokashibøtte fra bokashinorge.no. 

Vi vil at bøttene våre skal vare lenge.

Bokashibøttene er en del av hverdagen. Uhell skjer, og løse deler er mest utsatt. Nå kan du bestille bøttedeler gratis i nettbutikken; til bokashibøtter fra Bokashi Norge som du tidligere har kjøpt. Uansett hvor du har kjøpt bøtta! Men ikke forbruk mer plast enn nødvendig og ikke bestill deler før du trenger dem!

Alle deler (lokk, kran, kork, bunnrist, stapper og tappekopp) til våre bokashibøtter kan bestilles i nettbutikken. Frakt vil tilkomme dersom du bare bestiller en reservedel, men dersom du bestiller andre varer fra nettbutikken vil det ikke tilkomme ekstra frakt for reservedelen.

Bruk koden BFL2000 ved betaling for å få reservedelene gratis.

Alle reservedeler finner du her!

Kork Loop
kr 50,00
Tappekran Eko
kr 89,00
Kran klassisk, hvit
kr 65,00
Lokk klassisk, hvit
kr 89,00

Relaterte artikler

Er lokket tett nok?

Hvor tett er tett nok? Bokashibøtta må være så tett at de fermentative bokashimikrobene klarer å dominere mikrolivet i bøt...

Lukt i bokashibøtta?

Lukter bokashibøtta mer enn du synes er OK? Årsaken er som regel enkel: det er for mye fukt nedi der, eller lokket er ikke tett. 

8 enkle bokashitips i hverdagen

Sitter risten i bunnen av bokashibøtta fast når du skal vaske den? Er innerbøtta i Bokashi Loop umulig å få ut? Har du fåt...