Lager du allerede bokashi av matavfallet ditt og skulle ønske du kunne brukt hageavfallet på en like effektiv måte? Kanskje du allerede komposterer hageavfallet ditt, men synes det er litt tungvint og treigt? Eller sliter du med snegler og vil bli kvitt komposthaugen i hjørnet som i praksis fungerer som sneglehotell? Eller kanskje du rett og slett har litt for lite matavfall og vil vite hva annet du kan fermentere for å lage større mengder jord? Da er dette webinaret for deg!
Vi skal gå gjennom hvordan du kan fermentere hageavfallet og lage jord på en effektiv og lite arbeidskrevende måte. I tillegg skal vi fortelle om hvordan du kan lage ugressbokashi og neslevann som ikke stinker(!), hva som skjedde da vi testet å fermentere skvallerkål, hvordan du kan bruke det fermenterte avfallet i hagen, og litt om å bruke giftige planter i komposten.
Vi skal også se på ulike løsninger for å fermentere hageavfallet, slik at du kan finne en metode som passer deg – basert på hvor mye plass og hvor mye hageavfall du har.
Webinaret tar cirka en time.
Det er Anette, innholdsredaktøren og -produsenten vår, som skal holde webinaret. Hvis dere følger oss på sosiale medier så er det henne dere kommuniserer med der. Hun har lang erfaring med å lage bokashi både inne og utendørs, og har satt sammen et innholdsrikt og variert program. Daglig leder, Sissel, kommer også til å være med. Hun styrer chatten og kan svare på spørsmål der underveis.
Høres dette interessant ut?
Dette webinaret holdes i mai og påmeldinglenke vil komme da.
Aktuelle produkter til hagen: