Bokashi rett i pallekarmen Etter to uker (eller mer) fermentering innendørs skal matavfallet i bokashibøtta blandes med jord/løv for å bli omdannet til jord. Her viser jeg hvordan du kan grave ned bokashi i en pallekarm. Slik gjør du: Grav en renne, eller fjern topplaget av jorden og tøm bøtta. Hakk litt rundt med en spade for å dele opp større matbiter, og for å løse opp den kompakte bokashien. Skyv litt jord over og bland godt. Til slutt legges resten av jorden på toppen i et 10-15 cm lag. Nyttige produkter: 0 Bokashi Loop enkeltbøtte, cappuccino kr 1 235,00 Kjøp 0 BioProffa Bokashisekk, 40 liter kr 515,00 Kjøp 0 Bokashi kompost, Eko startpakke, svart kr 1 499,00 Kjøp 0 Bokashistrø, 2 kg + Biokull 10 liter kr 560,00 Kjøp