Vi pakker bokashi'n din!

«Mestring, vekst og glede» står det på veggen hos vekst- og attføringsbedriften Remontér. Her jobbes det jevnt og trutt med å pakke og sende ut bokashi. Det er bærekraft i alle ledd.

Sosialt bærekraftig bokashi 

Bokashi er bærekraft. Ikke bare er bokashi en bra komposteringsløsning for miljøet, og bøttene vi selger er laget av 100 % resirkulert plast; men sammen med Remontér får vi også til å bygge inn en sosial komponent i virksomheten. Slik blir bokashi’n vår – og bokashi’n din – sosialt bærekraftig. Den bidrar. Det er viktig.

Remontér gjør mange ulike oppgaver for Bokashi Norge og det fine med mange av oppgavene er at de kan gjøres i rolig tempo når det passer for dem som jobber hos Remonter. Remonter klistrer etiketter på både strøposer og kullposer og de setter sammen bokashi startpakker. Og de sender varer tirsdag og torsdager for å få forutsigbarhet i arbeidsdagene.

Derfor er det sånn med pakker fra bokashinorge.no: de sendes ut på tirsdager og torsdager. Punktum. Kan det funke i en verden med stadig raskere e-handel? Holder det? For produktene våre, tror vi det. Hvis vi vil. Bokashi er tross alt kompostutstyr! Riktignok går bokashikompostering raskt, men det er likevel en prosess som skal ta noen uker, og som bygger opp god matjord i folks hager over mange år. Det spiller sjelden noen rolle om du kommer i gang før eller etter lunsj. Eller på onsdag i stedet for mandag. Er bestillingen en gave eller noe som haster av annen grunn, fikser vi det som regel. Da stikker vi på posten for deg! For øvrig sender vi på tirsdag eller torsdag. I samarbeid med Remontér, fordi vi vil det.

Remonter-klistrer-lapper.jpg
Ida liker å klistre på etiketter. Bokashistrøet blir riktig merket med både navn og pakkedato.

Paller med bokashi startpakker, lange remser med pakkelapper og store mengder med strø. Bokashioppdraget til Remontér har vokst. Det tar de på strak arm!

Remontér Attføring a/s, etablert 1990. Foruten pakking og distribusjon, driver Remontér med montering, makulering og snekkerarbeid, har eget tekstilverksted og nettbutikk. For å nevne noe. Formålet er å tilrettelegge arbeid for mennesker som permanent eller for en periode ikke kan delta i arbeidslivet på annen måte. Dessuten driver de tiltaket Restart, et aktivitets- og arbeidstilbud for mennesker som mottar sosiale ytelser. Besøk nettbutikken til Remontér eller følg Remonter på Instagram: @remonteras 

Her er noen av produktene Remontér pakker:

Samarbeidet mellom Remontér og Bokashi Norge startet i 2016. Da var bokashi fortsatt ganske ukjent i Norge, og virksomheten var liten, også på Remontér. Den gangen hadde Remontér bare én person på bokashioppgavene, og de fylte ikke en hel arbeidsuke heller, men i dag er det mange flere som er engasjert i alle oppgavene de utfører for Bokashi Norge.

Remontér er alltid ute etter oppdrag som skaffer dem mange arbeidsoperasjoner, gjerne på samme arena. Slik at flere kan jobbe sammen og samtidig få arbeidsoppgaver som passer den enkelte. Og det er jo helt supert for Bokashi Norge som stadig vokser og får et større varesortiment.

Bokashi Norge er godt fornøyd med samarbeidet med Remontér og vi imponeres stadig over deres engasjement, stå-på-vilje og evne til å ta på seg nye oppgaver. Vi heier på inkludering og sosial bærekraft! 

Takk Remontér!

Remonter-pakker-bokashi.jpg

Startpakkene får først klistremerker på bøttene, deretter legges 1 kg strø i esken. De forskjellige bøttene står godt synlig, slik at riktig etikett kommer på riktig farge.

Relaterte artikler

Gjødsle med bokashivæske inne

Når inneplantene trenger næring kan man da gjødsle med bokashivæske? Og vil det lukte? Vi gir deg noen gode tips her:

Vi vasker hagemøbler med Wipe & Clean

Tid for å vaske hagemøblene? Det er ikke alltid like lett. Bokashientusiast Randi Harriet Sørensen er nøye med hva hun skyller ned i ...

Biokull i bokashibøtta for å redusere fukt og lukt

Bokashi blir enda bedre for jorden, og tilnærmet luktfritt på kjøkkenet, med litt biokull i bøtta. Vi har knust biokull i nettbutikken...