Bokashi om våren!

Endelig vår og vi gleder oss over nytt liv i hagen og lurer på hva slags underverker bokashijorda skal gjøre i hagen i år! Alle hager, balkongkasser, blomsterkasser og kjøkkenhager har ulike behov og du vet sikkert selv best hvilke del av hagen som skal få påfyll av nylaget bokashijord i år. Og hva er planene dine for våren? Vi har samlet en lite knippe med aktuelle bloggartikler som du kan la deg inspirerer av!

Vårrengjøring

Etter en lang vinter trengs det ofte litt vasking både inne og ute. Visste du at du kan vaske både hagemøbler og drivhus med et naturlig, probiotisk rengjøringsmiddel med nyttige mikroorganismer? Wipe & Clean er et vaskemiddel som passer like godt ute som inne og inneholder ikke skadelige kjemikaler

Les mer om:

Wipe & Clean - vask huset med bakterier

Vi vasker hagemøbler med Wipe & Clean

Vasker drivhuset med bokashimikrober

Velg disse produktene til vårrengjøringen:

Dyrke og så

Alle sår mye mer på våren enn det er plass til inne, og hva gjør du når vinduskarmen er full? Kanskje er tiden inne for å potte om nyplantingene inne? Og hva med blomstene ute i hagen, skal de få litt bokashijord i år?

Les mer om: 

Møt våren uten drivhus

Potte om med bokashi-jord

Så sukkererter i potte i dag!

Bokashi i blomsterbedet

Jordfabrikken

Har du samlet opp bokashi gjennom vinteren for å fylle i jordfabrikken når våren kommer? Eller trenger du kanskje en ny jordfabrikk? Våren er en fin tid å klargjøre både gammel og ny jordfabrikk.

Les mer om:

Bruke hagekomposten som jordfabrikk?

Jordfabrikk i drivhustunnelen

Hvilken type jordfabrikk skal jeg velge?

Lage jord med Microferm: hagekompost våren etter

Planlegg hagen

Våren er en fin tid for å planlegge årets hage. Hvor skal du bruke bokashijorda? Hva skal du så? Og hvor trenger du påfyll av jord og næring i hagen? Og forebygg skadesopp allerede nå!

Les mer om:

Slik bygde vi kjøkkenhage

Slik planlegger du balkongjordet

Lad jorden i drivhuset med bokashivæske

Få frodig hage med naturlig gjødsel

Microferm mot skadesopp

Aktuelle produkter:

Edasil leirmineraler, 3kg
kr 239,00
Biokull 18 liter
kr 390,00